Fergeteges riói karnevál 2016

Brazil körutazás helyi magyar nyelvű idegenvezetővel

Program: A magyar utazási piacon egyedülállóként csoportos utat indítunk a jövő évi riói karneválra, a világ leglátványosabb fesztiváljára! Utunk középpontjában a karnevál, annak is legfőbb eseményére, a Győztesek Felvonulása áll, ahol a 6 győztes szamba iskola mutatja be fergeteges produkcióját! Repüljön el velünk Rióba, ahol garantáltan 30ºC feletti hőmérséklet, fürdésre kiválóan alkalmas óceán és a világ legszebb városa, Rio de Janeiro várja Önöket! A programok mellett bőven marad idő pihenésre és strandolásra is!

Szállás: Választás szerint kiváló tengerparthoz közeli 4*-os szállodában: Felár ellenében magasabb szálláskategória is foglalható tetszés szerint!

Programleírás:

1. nap: febr. 12./péntek - Repülés
Repülés a menetrend függvényében a kora reggeli órákban egy lisszaboni átszállással. Érkezés a késő esti órákban. Érkezéskor helyi magyar idegenvezetőnk várja Önöket, transzfer a szállodába. Az út alatt rövid ismertetőt kapnak erről a csodálatos városról! Érkezés a szállodába, a szobák elfoglalása, majd pihenés. A nap folyamán étkezés a repülőn a napszaknak megfelelően. Szállás Rio de Janeiroban (5 éj).

2. nap: febr. 13./szombat - Rio de Janeiro
Bőséges reggeli a szállodában, majd pihenés a világ leghíresebb strandján, vagy részvétel az alábbi fakultatív programon:

Félnapos jeep-túra a Tijuca-őserdőbe:
Maga a Tijuca-őserdő egy festői nemzeti park, mely egyben a világ legnagyobb városi esőerdeje. A természetes forrásokkal tarkított park több mint 200 madárfaj és számos kisemlős otthona. A park a helybéli cariocák kedvenc helye is egyben. 4 órás jeep-es felfedezőtúrára invitáljuk Önöket, hogy megismerhessék a Krisztus-szobor lábánál fekvő nemzeti parkot. A program a szállodából indul, oda is érkezik vissza. A programot helyi magyar idegenvezetőnk kíséri. Délután pihenjenek egy kicsit, mert este kezdődik a karnevál legfontosabb eseménye, a győztesek felvonulása. A busz kb. 17:30 körül veszi fel Önöket a szállodába, transzfer az Oscar Niemeyer által tervezett Sambodromoba, mely a karneváli felvonulás ikonikus helye. A helyek elfoglalása után 19:00-kor a 6. helyezett szambaiskola bemutató-jával kezdődik a program és várhatóan hajnali 2-ig tart. A programon a 6 győztes szambaiskola mutatja be egy adott témára készített nyertes koreográfiáját. A program ára tartalmazza a transzfer a szállodától a Sambodromo-ig és vissza, valamint belépőjegyet a Sambodromo-ba. A programot helyi magyar idegenvezetőnk kíséri! Min. létszám: 10 fő. A program után transzfer vissza a szállodába, majd pihenés. Szállás Rio de Janeiro-ban.

3. nap: febr. 14./vasárnap - Városnézés Rióban
Bőséges reggeli a szállodában, majd a délelőtt folyamán félnapos városnézésre indulunk Rióban helyi magyar idegenvezetőnkkel. A program a szállodából indul 9 órakor, majd Rio hangulatos városrészein áthaladva indulunk fel a híres Megváltó Krisztus-szoborhoz, mely 37 méteres magasságával a város jelképe. A szobrot 1931-ben Brazília függetlenségének 100. évfordulóján avatták fel. Krisztus széttárt karjai az egész várost magához ölelik, utalva a brazilok lelkes hitére. A csúcshoz fogaskerekűvel jutunk fel, a világ legnagyobb városi parkján, a Tijuca-őserdőn át. Útközben hatalmas Morpho-pillangókat és csodás vízeséseket tekinthetünk meg. Érkezés vissza a szállodába kb. 13:00-kor. Délután pihenés, séta az óceán partján. Szállás Rio de Janeiroban.

4. nap: febr. 15./hétfő - Városnézés Rióban
Bőséges reggeli a szállodában, majd a délelőtt pihenés az óceán partján, séta a parton. Kora délután félnapos városnézésre indulunk Rióban helyi magyar idegenvezetőnkkel. A program a szállodából kb. 15:00-kor órakor. A gyönyörű fekvésű Guanabara-öblön át vezet utunk egészen a 396 méter magas Cukorsüveg-hegyig. A Cukorsüveg-hegy valójában két hegyből áll, az alacsonyabb az Urca, a magasabb az Açúcar, maga a Cukorsüveg. A drótkötélpálya felvonója először a 224 méter magasan fekvő Urcára visz fel Bennünket, majd továbbhalad a csúcsra. Felérve a csúcsról felejthetetlen látvány tárul elénk a Copacabanára, az Ipanemára, a festői Corcovado-hegyre és a Tijuca-őserdőre. A naplemente a Cukorsüveg-hegyen ér majd minket, így a látvány még gyönyörűbb lesz. A program után transzfer vissza a szállodába. Szállás Rio de Janeiroban.

5. nap: febr. 16./kedd - Pihenés, Búzios-kirándulás
Bőséges reggeli a szállodában, majd pihenés az óceán partján, vagy részt vehetnek az alábbi fakultatív programon: Egész napos fakultatív kirándulás Búziosba:
Reggeli után helyi magyar idegenvezetőnk várja Önöket a szállodában. Az egész napos kirándulás során megismerhetik ezt a gyönyörű félszigetet, mely Brigitte Bardot 1964-es látogatása után vált igazán felkapott hellyé. Az egykori csendes visszafogott halászfalvak hangulata még megmaradt, de ma már a vidék egyik legstílusosabb, legvisszafogottabb üdülőhelyévé fejlődött a város. Magánházak és kis pousadák sorakoznak a domboldalon, yachtok horgonyoznak a kikötőben. Búzios legfontosabb vonzereje mégis fehér homokos tengerpartjában rejlik, melyek hosszan elnyúlnak a sarló alakú öbölben. A programot helyi magyar idegenvezetőnk kíséri. Min. létszám: 10 fő.

6. nap: febr.17./szerda - Pihenés, repülés
Bőséges reggeli a szállodában, majd pihenés az óceán partján. Ezt a napot szabadon hagyjuk Önöknek, hogy kiélvezhessék a riói tartózkodás utolsó napját, pihenhessenek és kedvükre vásároljanak. A szállodából 12:00-kor ki kell jelentkezni, de a csomagjaink maradhatnak a csomagszobában, így estig élvezhetjük a város hangulatát. Késő este transzfer helyi magyar idegenvezetőnkkel a repülőtérre. Búcsúzás Riótól. Repülés Lisszabonba.

7. nap: febr.18./csütörtök - Lisszabon
Érkezés a menetrend függvényében Lisszabonba. Érkezéskor a város felfedezése egyénileg előzetes felkészítésünk alapján. Az ár idegenvezetést és belépőt nem tartalmaz, de minden segítséget megadunk a város felfedezéséhez. Késő este repülés vissza Budapestre.

8. nap: febr.19./péntek - Lisszabon
Érkezés a kora hajnali órákban Budapestre.

Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegyet Budapest-Rio de Janeiro – Lisszabon útvonalon
  • 5 éjszaka szállás egy 4*-os szállodában büféreggelivel Rio de Janeiro-ban a megadott szálláskategóriában.
  • Belépőjegyet és transzfert a karneválra, a Győztesek Felvonulására
  • Félnapos városnézést a Krisztus-szoborhoz belépővel, magyar idegenvezetővel
  • Félnapos városnézést a Cukorsüveg-hegyre belépővel, magyar idegenvezetővel
  • Transzfert a repülőtér – szálloda-repülőtér között Rióban magyar idegenvezetővel

Az ár nem tartalmazza:

  • Félpanziót (nem érdemes előre vásárolni, mert a helyi churrascariákban USD 15-18/fő összegért nagyon jól meg lehet vacsorázni).
  • Fakultatív programokat (külön feltüntetve)
  • Biztosítást: betegség, baleset,- poggyászbiztosítás és sztornóbiztosítás köthető az irodánkban a teljes útra.
  • Privát költségek (telefon, borravalók, poggyász)

Egyéb:

Turista célból érkező magyar állampolgárok számára Brazília vízummentesen látogatható.
A csoport min. 10 fő jelentkezése esetén indul!
Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított hat hónapig érvényesnek kell lennie.
A fakultatív programok min. 6 fő esetén indulnak. Alacsonyabb létszám esetén az árak változhatnak!
Az ajánlat az ajánlat kiadásának napján érvényes devizaárfolyam alapján lett kalkulálva, azaz 290 USD/HUF árfolyamon. A részvételi díj befizetésekor a befizetés napján érvényes VISTA Utazási Iroda fenntartja.

LEGJOBB ÁR

479 900 Ft/fő
+járulékos költségek

2016.02.12. időpontban 5 éjszakára

ÁRKALKULÁCIÓ

Felnőtt

2x

479 900 Ft

959 800 Ft

Repülőtéri illeték

2x

139 000 Ft

278 000 Ft

TELJES ÖSSZEG:

1 237 800 Ft

   

 

Érdeklődni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2
Nem léphetsz kétszer ugyanabba az óceánba
Sevilla - Álmodozás
 

Hozzászólások

Already Registered? Login Here
Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.