A TAP Portugal légitársaság őszi játékában két repülőjegyet kap az a nyertes, aki a legjobb blogbejegyzést írja Lisszabonról, Sevilláról, a Zöld-foki szigetekről, vagy Brazíliáról.

A játék menete

A TAP légitársaság minden hónapban egy-egy desztinációjához várja a blogbejegyzéseket, melyek valamilyen módon kapcsolódnak az adott úticélhoz.

Szeptemberben Lisszabon, októberben Sevilla, novemberben a Zöld-foki Szigetek, decemberben Brazília lesz az az úti cél, melyhez az adott hónap utolsó napjáig lehet kapcsolódó blogbejegyzéseket írni. A blogbejegyzésekre a weboldalon regisztráltak tudnak szavazni 2015. december 31-ig. A legtöbb szavazatot kapott blogbejegyzés ek sorrendje dönti el, hogy ki nyeri a versenyt. Azonos szavazati számnál a magasabbra értékelt blogbejegyzés ér el jobb helyezést.

 

Díjak

1. helyezett

2 db Lisszabon ingyen retúr repülőjegy a TAP Portugal légitársaság járatára

2. helyezett

2db Lisszabon retúr repülőjegy 50% kedvezménnyel a TAP Portugal légitársaság járatára, repülőtéri illeték nékül

3. helyezett

TAP Portugal ajándékcsomag

Eredményhirdetés: 2016. január 8.

Az írásokat regisztrációt követően lehet feltölteni a weboldal blogjára, vagy emailen beküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Egyéb tudnivalók

A blogbejegyzésekhez képeket is fel lehet tölteni, illetve el lehet küldeni. A blogbejegyzések nem sérthetnek másokat, nem tartalmazhatnak hirdetéseket, nemkívánatos (pl. rasszista, pornográf, másokat sértő, uszító, stb.) tartalmakat. A játék szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy az ilyen tartalmakat töröljék és a felhasználót kizárják a játékból.

A játék során megadott regisztrációs adatokat a TAP Portugal légitársaság hírlevél küldérsére felhasználhatja.A játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy blogbejegyzéseik a játék után is elérhetőek legyenek a weboldalon.

A játékban nem vehetnek részt a TAP Portugal légitársaság magyarországi képviseletének alkalmazottai és azok családtagjai.