2018. május 25-től életbe lép a természetes személyeknek a személyes adatok kezelésének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679/EU rendelet (általános adatvédelmi rendelet - GDPR).
A CEAS Kft. számára fontos, hogy Ön továbbra is folyamatosan megkaphassa az Önt érintő tájékoztatást a CEAS Kft. által képviselt légitársaságokkal kapcsolatosan. Ami ennél is fontosabb, hogy Ön is hozzájárulását adja hírleveleink, tájékoztató anyagaink fogadására az alábbi nyilatkozat hozzánk történő elektronikus beküldésével.

Nyilatkozat:

Hozzájárulok ahhoz, hogy a CEAS Kft. az általam alább megadott postai és e-mail címre vagy telefonszámomra általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a CEAS Kft. és légitársasági partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a Magyarország, 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. postai címre küldött üzenettel, levéllel.

Adatvédelmi tájékoztatónk